06-48315046 info@profimage.nl

Opdrachten

 

Vergaderaccommodaties

Breng uw vergadermogelijkheden onder de aandacht van potentiële klanten. Van luxueus tot stijlvol en praktisch. Klik op het plaatje hieronder om de panorama te bekijken.


Lounges & Events

Bijzondere locaties vragen om op een bijzondere manier onder de aandacht van uw klanten te worden gebracht. Klik op het plaatje hieronder om de panorama te bekijken.


Horeca & Wellness

Uw interieur en sfeer komen door toedoen van dit ongekend presentatie formaat aan hun en uw rechten toe. Klik op het plaatje hieronder om de panorama te bekijken.


Musea & Theaters

Veel bezoekers zijn zeer gevoelig voor de sfeer en het karakter van uw theater of museum bij online verkenning. Klik op het plaatje hieronder om de panorama te bekijken.


Toerist & Cultuur

Zoals we zelf op vakantie genieten van alle cultuur en bezienswaardigheden, zo willen we ook de toerist verleiden. Klik op het plaatje hieronder om de panorama te bekijken.


Recreatie

Uw recreatieve vestiging verdient een presentatie welke recreatie uitstraalt in de breedste zin van het woord. Klik op het plaatje hieronder om de panorama te bekijken.


Zorginstellingen

Kwaliteitszorg en tegemoetkoming van verwachtingen gaan samen met de sfeer en omgeving van uw zorgcentra. Klik op het plaatje hieronder om de panorama te bekijken.